Saturday, May 8, 2010

Perkembangan Cendawan & Such

Cendawan & Such Concept Shop

yihaaa..!!

alhamdullilah Cendawan & Such dah menapak selangkah lagi.Secara tak sengaja, tiba2 jek C&S dah ade kedai concept pertama di malaysia.Gua malu nak upload gambo sbb tak abes renovation lagi.so tunggu2 la.

Gua sebeno nyer patut bukak kiosk je..tapi tah camne rezki allah kasi dapat pulak buka kedai.Takat ni gua run dulu sebelom official launching die.

Terima kasih pada loveperak yg sudi jadi blogger pertama jejak kaki kat kedai gua.Lu mmg hensem n jambu.hahaha

Arap2 ramai lagi blogger yg sudi singgah kat kedai gua.Dont worry brader, siap ade free wifi.Lu org leh online 3 hari 3 malam pon tdr hal kat kedai wa.


Franchise Cendawan & Such

Pada kenkawan yg minat nak bukak franchise brand C&S, sorry banyak2 kalu gua tak reply email lu.Sampai tetiba ada posting kat carigold la plak..

Sebonanyer time tuh gua serius bz n franchise wa pon tak complete lagi.Takan gua nak open product tak siap kot.

So takat nih gua cuma open pada franchisor di taiping n kawasan sekitar sahaja.Gua tak mampu nak arrange supply ke kl or mane2.Kalu lu org nak sponsor modal kat gua leh la gua bukak kat kl terus.hehehe

So wa arap brader2 yg email wa..dapat email wa sekali lagi.Leh la kita bincang2 camner..

Kedai wa paling top SupGearBox yg superb.Goreng2 pon ada,tomyam pon ada.

Western food die lak yg jd asas bagi menu gerai franchise.

Sini gua tunjuk sikit menu utama gerai franchise Cendawan & Such



Sape2 yg dekat2 area tepen tuh mai la kedai wa...superb nih bai.tak nyesal nyer

2 comments:

ali said...

Caya lah xenan!

Hanz_Azdi said...

way 2go Xenan...go go go ...up & away.

me jealous...hehehe..typical Malay huh?