Sunday, October 25, 2009

Kempen Mari Berdoa Untuk Perubahan PAS

Memula mmg wa nak wat logo garang2.Tapi wa tak sampai hati le bro.Logo ni suara hati wa.Kalau lu org rase ni suara hati lu gak, amik n pamirkan kat blog lu.



Wa tak pandai nak karang doa yg sesuai.Mintak tolong kenkawan karang doa.Moga2 pimpinan PAS lembut hati dan mendengar suara hati kita.Amin.

Utk letak kat widget korg...copy code kat bawah ni

9 comments:

ISA said...

Ok.., gua dah cilok code tu, dan gua dah link blog lu kat blog gua.

Sama2 berdoa lah..., kalau tak makbul gak..., gua tetap nak panggang babi golek 20 ekoq untuk grand open house Raya Haji ni.

Tetamu khas, semua geng UG..., nak jamu diorang puas2... biar boroi macam Hadi.

Xenan said...

wakaka..gile garang bro.

Sape le jd mangsa lu nak masak babi tuh

C++ said...

Bhai...

Lu punya idea kasi lembut hati diorang tue gua respek... takut nanti terlebih doa plak... jadi lembut auw-auw pulak diorang nih... hahaha

Anonymous said...

power siot design ni...hehe
cool
-apit-

radens albanjari said...

salam xenan,
sori bro..gua adjust sket banner tu ikut kesesuaian blog gua..! jangan bunuh gua ok! wakakakak!

Unknown said...

cool... count me in.

Xenan said...

hehe..taper wak.Wak skang makin rajin mengedit nampaknyer.ehehe.Camera baru pakai ape tajuk wak?

Krai Utara said...

aku sokong jeee

Unknown said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情