Sunday, April 4, 2010

Ajaran Asabiah Haram Jadah Tranungkita aka PAS

Gua terbaca artikel tranungkita sini. Termenung gua bila artikel se haram jadah mcm ni pon boleh keluar.Perbuatan haram jadah camnih pon nak backing ke?

Betul atau salah dedahan kickdafella tuh ntah la, tapi

Bende salah tetap salah la babi!
Boh pi nama derma PASTI ke hapa ke, SPRM layan ke hape..haram tetap haram.

Meh sini mana2 ostad PAS yg sokong buat keje haram jadah debat ngn gua pasal bende nih.

Tajuk die:PAS ADALAH HARAM JADAH KALAU BUAT KEJE MACAM INI!

3 comments:

Hanz_Azdi said...

i told them so but they neva listen..selagi pegangan ideologi pendokong & ahli-2 & penyokongnya totok taksub tahap ekstrem memang sah PAS jadi haram jadah ..just to prove PAS like this is a far cry from a true or total Islam..Lastly the truth prevails brother huh?... haha.

No wonder some 'dgn bongkaknya' discredit winning over people as they say 'they don't want' votes from us. In the name of Allah & Islam they lie. Can they see their behavior will simply disparage PAS good image & chances of winning more seats. Still they want to reproach others 'huru-hara'kan PAS...hehe..Just get real to those bigots!

Anonymous said...

Hari ini saya nak tulis santai-santai aje. Kalau nak bersantai, nak berhibur pi lawat laman geng PAS Reform. Joke sakang!! Tulisannya boleh dikategorikan lawok 18SX. Bahasanya mak datuk mengalahkan bahasa "lembu berlaga"

Xenan ini, ada member cakap cikgu. Tapi saya cakap betul-betul memang saya tak kenal dia. Tak pernah jumpa dan tak pernah bercakap. Tahu pun ada orang kata dia yang buat logo PAS Reform. Dia haramkan mana-mana blogger yang letak logo PAS Reform kalau mempertahankan batang tubuh pimpinan PAS. Ini saya setuju.

Saya sebenarnya menulis pasal Xenan bukan apa, hanya nak komen artikel dia pasal Ajaran Asabiah Haram Jadah Tranungkita aka PAS.

Tak faham konsep pengendalian TKO, pasal itu Xenan jadi sempit pemikirannya. Kalau TKO siar artikel saya terus dikatakan saya Songkok Putih. Adakah TKO siar atikel Aduka, TKO dikatakan Aduka? TKO tu kan portal. Portal Xenan. U kena reform diri U dulu baru U boleh cakap pasal reform untuk orang lain. Penulisan di TKO bukan semesti pendapat pengendali laman.

Stupid betul U, bagaimana U boleh didik anak bangsa untuk menjadi Bangsa Merdeka?

Xenan sebenar saya dah tunggu SP komen pasal artikel U, tapi nampaknya SP diam aje. Aku pun sama juga dengan SP, bagi membuktikan kata-kata orang yang buat tuduhan aku ini SP aku tolong jawab bagi TKO. Aku rasa U mesti setuju.

Xenan, TKO portal tulisan yang disiarkan tidak semesti melambangan pendapat TKO. Kalau ini pun U tak faham baik U jadi tukang sapu sekolah U daripada U berblog!!

Aku sertakan satu lagu untuk U hayati, mudah-mudahan U dapat idea untuk hentam sama gua!

REVOLUSI MENTAL

Hey kalian semua
di kota dan di desa
inginkan perubahan
fahamilah semua
Hey kalian semua
di atas dan di bawah
inginkan perubahan
mengertilah semua
kami inginkan revolusi mental
kami inginkan revolusi mental
kami inginkan revolusi mental
kamu ingin menukarnya tapi masih lagi ragu
kamu ingin mengubahnya tapi tak tahu dan tak bisa
kamu perlukan revolusi mental
kamu perlukan revolusi mental
kamu perlukan revolusi mental


* Kalau hangpa tak faham lirik lagu ini, email sahaja kepada aku, jangan malu.

Pasal PAS Reform tu, bagi aku PAS Reform yang U buat sama dengan Islam Hadhari yang Pak Lah buat. Nak baiki Islam... Nak baiki PAS? Diri sendiri pun masih buta soal penulisan, forum, pendapat dan perbincangan di portal atau laman web. Buka fikiran pasal ini, reformlah dirimu!

http://batuapi-firestone.blogspot.com/2010/04/pasal-xenan-pelukis-logo-pas-reform.html

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女