Monday, April 5, 2010

Kesian pulak gua tengok..

Bila gua kuar artikel yang lepas, ade pulak segrombolan blogger semangat gila nak taji gua.Lawak pon ade sebab ade yang tak berapa betul pon.

Tapi wa sebagai orang islam sangat simpati lah pada blogger sedara seislam wa tuh.Wa takut dia masuk neraka sbb buat cita tak betul.Kesian sangat.Panas woo api neraka.

Jadi wa cubalah sedaya upaya wa untuk memendekkan dosa2 diorg ni.Harap allah terima usaha wa

1,

Wa bukan lah cikgu.Mak gua ade la paksa wa jadi cikgu.Tapi wa degil gila tamau sbb nak berniaga.Bagi wa berniaga pada zaman sekarang jatuh hukum wajib sbb at least paling bodoh pon boleh sediakan peluang bekerja kat anak cucu wa.Lu nak harap sape lagi beb?Gomen?GLC?Udah2 la tuh.Ade baik lu sendiri sediakan platform untuk keturunan lu.

Zaman makin mencabar ma.Buang jek tongkat bumiputra lu org tu.

So tak pernah la pulak gua mendidik sapa2 pon.Tak payah la susah payah kutuk2 cikgu pulak

2,

Tak pernah pulak gua haramkan blogger guna logo PAS reform untuk bela pemimpin PAS.Yang gua cakap ialah kalau nak guna boleh tapi kene la ikut bak kata najib "Rakyat di dahulukan, pencapaian di utamakan".

Kalau blog yg asyik membela pemimpin yang merugikan rakyat n party mmg gua haramkan pon pakai logo gua.

3,

TKO adalah media membentuk pemikiran orang PAS. Sebab tu gua marah sangat bila keluar artikel yg bagai menghalalkan perbuatan wajib derma kalau nak balak tu.

Serupa macam kalau TKO keluar artikel menghalalkan babi.Tak kan TKO nak terbitkan juga artikel tu sambil cakap ia tak melambangkan pemikiran TKO.Bengap sungguh.

Paling pelik ramai juga orang dalam TKO yang rasa perbuatan derma tuh mmg boleh.Hancusss!

4,

Gua menyokong penuh n percaya TGNA tak terlibat dalam kes derma ni, tapi wa tak mampu nak percaya semua orang yang duk bawah pemerintahan TGNA.Biasa la bro, dalam setandan pisang mesti ada yang busuk.

Sbb tu wa merayu sangat2 pada TGNA, ada baik TGNA ambik tindakan drastik untuk siasat.Buang segala busuk2 dalam kerajaan PAS kelantan.

TGNA kene serius sbb barah rasuah ni la yang paling merosak orang melayu islam di malaysia ni.Jangan sampai ahli PAS menghalal bende yang haram.

9 comments:

ali said...

Ha Ha Ha. Seeeeeelaaaaaaamaaaaaaaat Paaagi Cikguuuuuuuuuuuuu. Xenan lu jadi cikgu cendawan busut baru layak la.Hehehe.

SearchForHeaven said...

apesal kecoh2 ni??

TKO ; media membentuk Pemikiran PAS??

hehe... wa tak sokong laa lu punya statement tu..

bagi.. wa.. orang yang join TKO.. dah ada pendirian.. hehe.
sama ada.. pendirian UMNO ke.. PAS ke.. PKR ke.. yahudi ke.. semua dah ada pendirian..

wa tak pernah follow gath.. tapi wa kenal byk forumer. sama ada yang kenal wa atau wa saje yang kenal dia orang.. wakaka..

semuanya dah ada pendirian..
mereka masuk tu.. nak test market..

lagi satu.. community cyber ni.. tak ramai.. orang yang sama je join..

sama gak..
yang ada kesedaran politik ni.. tak ramai berbanding yang suka buat maksiat.. lepak2 dan sebagainya...
yang ramainya.. suka buat apa2 dan mengaharapkan habuan...

Xenan said...

membentuk..mempengaruhi..sama kot?hehe.

Ntah la bro..

Ade pendirian ke?
Mcm lawak jek.

hahaha.Udah2 la tu..moh ke hulu selangor jer la

SearchForHeaven said...

hulu selangor ni.. dekat je kat umah wa skang.. wa duk parlimen sebelah.. parlimen dr zul..

huhu.. memember UMNO berpangkat pun macam ada dlm parlimen Ni..

wa pun hairan lorr..
macam mana bleh naik jadi Naib presiden Pemuda bahagian. ni..

belajar sama2.. bleh mintak projek ngn geng UMNO ni..


wakakaka..

hehe..

Xenan said...

hulu selangor sign UMNO tak laku dee..

baik lu cari member PKR.Ramai dah
jd jutawan pasir sana nuhhh

BatuApi @ FireStone said...

Salam.
Gua dah tulis satu ulasan. Gua suka lu masa dulu-dulu.

Xenan said...

hehe,

pandai lu kutip artikel wa balik..

gua mmg penyokong UG.Tapi UG yg tader UMNO dalam die.

UG dengan UMNO same jek cam makan babi bagi gua

Hanz_Azdi said...

Love it, just love it that last 2 lines, mate! Tell that to Us Nasha & allies, ha ha ha...sure kita semua patut sokong idea UG (i rate it, brilliant) for better governance & UG boleh jalan IF takda itu UMNO-putra's dominance. Big IF there..

UMNO mau ngaku kalah kah kah kah bila dia betul-2 kalah PRU-13 nanti? 1 word...imperceptible!
Look no further i.e. krisis politik Perak sudahlah...Until this UMNO tu sapa-2 berjaya jinakkan jadi 'pussy cats' like..end of!

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片